Код: GLOW15 за 15% отстъпка на ненамалени продукти + БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт над 150лв.

За нас

LBD.BG - Онлайн бутик за мода

Добре дошли в LBD.BG, вашата дестинация за съвременна мода, която безпроблемно съчетава безвременна елегантност с модерни тенденции. Вече повече от десетилетие сме в авангарда на индустрията за търговията с дамски дрехи, като сме посветени на предоставянето на уникално онлайн пазаруване за нашите клиенти. В LBD.BG вярваме, че всеки трябва да има достъп до висококачествена мода, която не само изглежда добре, но и се чувства страхотно. Стартирайки като скромен стартъп, днес сме горди да сме утвърден лидер в бранша, запазвайки нашата страст към иновации и превъзходство.

Нашата история

Пътуването на LBD.BG започва с една мечта - да се създаде място, където всеки може да намери перфектната дреха за своя вкус. Оттогава, нашата визия се е разширила, но сърцето и душата на марката остават непроменени. През годините превърнахме предизвикателствата във възможности, като непрекъснато се адаптираме към променящите се модни тенденции и потребителски предпочитания.

Защо да изберете LBD.BG?

Изборът на LBD.BG за вашата модна дестинация не е просто покупка, а инвестиция във вашата индивидуалност и стил. Нашата уникална стойност се корени в няколко ключови аспекти, които ни отличават от другите онлайн магазини за дрехи на пазара:

  1. Разнообразие и Иновация: В LBD.BG разбираме, че модата е форма на изразяване. Предлагаме широка гама от стилове, от класически до авангардни, за да удовлетворим всеки вкус и нужда. Нашата колекция се обновява редовно, за да отразява последните тенденции и иновации в модата.

  2. Качество: Залагаме на висококачествени материали специално подбрани за вас, за да гарантираме, че всяка дреха е създадена да издържи дълго.

  3. Персонализирано Пазаруване: Вярваме, че всеки клиент заслужава уникално пазаруване. Нашата платформа предлага персонализирани препоръки и удобства, които правят вашето пазаруване не само приятно, но и ефективно.

  4. Изключително Обслужване на Клиенти: Нашият екип от професионалисти винаги е на разположение, за да предложи помощ и насоки. Отговорът на вашите въпроси и решаването на всякакви проблеми се извършва с най-голяма грижа и внимание.

Избирайки LBD.BG, вие се доверявате на марка с над десетилетие опит, която цени всеки един клиент. Елате в нашия моден свят и нека заедно създадем истории, които се открояват.