Код: GLOW15 за 15% отстъпка на ненамалени продукти + БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт над 150лв.

За B2B партньорство с LBD

  • Искаш ли да разшириш своя бизнес?
  • Интересуваш се от дългосрочно сътрудничество с LBD?
  • Искаш да продаваш нашите ексклузивни модели и да се докоснеш от разнообразие от над 5000+ продукти, специално селектирани от експерти?
  • Желаеш да получиш актуално ноу-хау от един от най-опитните експерти в бранша?

LBD е вашият надежден бизнес партньор, който ще ви осигури атрактивни стоки с добра отстъпка, така че да развиете или разширите Вашия бизнес. Ние сме посветили нашата мисия на предоставянето на качествени, стилни и достъпни решения за дамски, мъжки и детски дрехи. В LBD вярваме, че всеки бизнес заслужава да има достъп до модерно и атрактивно облекло, което да отговаря на нуждите и предпочитанията на техните клиенти.

Ние можем да ви предложим широк спектър от продукти - от ежедневни до официални дизайни, гарантирайки, че ще намерите идеалните артикули за Вашия бизнес. 

Партнирането с LBD означава, че се възползвате от конкурентни цени, високо качество на продукцията и изключителен достъп до ексклузивни модели от цял свят. Ние сме тук, за да подкрепим растежа на Вашия бизнес, предлагайки продукти, които не само отговарят на очакванията на Вашите клиенти, но и ги превъзхождат.

Изберете LBD и се насладете на безпроблемно, ефективно и печелившo партньорство. Доверете се на нашия опит и професионализъм, и нека заедно да постигнем успех!

Пиши ни на [email protected] или се обади на 0885448684.