Код: hisummer за 10% отстъпка + БЕЗПЛАТНА доставка до офис Speedy над 70лв.

Дамски Дънки

Филтри

Артикули 25-48 от 54

  1. Дънки Muglery Light Blue 2
    -18%
    Последни бройки!
      Дънки Muglery Light Blue 2
    (0)
    от 129,00 лв. Редовна цена 159,00 лв.
  2. Дънки Muglery Mix Black
    -23%
    Последни бройки!
      Дънки Muglery Mix Black
    (0)
    от 129,00 лв. Редовна цена 169,00 лв.
  3. Дънки Azi Blue
    -25%
    Последни бройки!
      Дънки Azi Blue
    (0)
    от 119,00 лв. Редовна цена 159,00 лв.
  4. Панталон Firgy Grey
    -30%
      Панталон Firgy Grey
    (0)
    от 59,00 лв. Редовна цена 85,00 лв.
  5. Дънки Fenty 2 Green
    -23%
      Дънки Fenty 2 Green
    (0)
    от 99,00 лв. Редовна цена 129,00 лв.
  6. Панталон Bowl Grey
    -28%
    Последни бройки!
      Панталон Bowl Grey
    (0)
    от 49,00 лв. Редовна цена 69,00 лв.
  7. Панталон Bowl White
    -28%
    Последни бройки!
      Панталон Bowl White
    (0)
    от 49,00 лв. Редовна цена 69,00 лв.
  8. Панталон Loliti Black
    -36%
    Последни бройки!
      Панталон Loliti Black
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 55,00 лв.
  9. Панталон Worldwide Orange
    -49%
      Панталон Worldwide Orange
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 69,00 лв.
  10. Панталон Memory Nude
    -36%
    Последни бройки!
      Панталон Memory Nude
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 55,00 лв.
  11. Дънки Adi Green
    -50%
    Последни бройки!
      Дънки Adi Green
    (0)
    от 79,00 лв. Редовна цена 159,00 лв.
  12. Панталон Bolly Black
    -53%
    Последни бройки!
      Панталон Bolly Black
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 75,00 лв.
  13. Панталон Manhattan White
    Последни бройки!
      Панталон Manhattan White
    (0)
    от 75,00 лв.
  14. Суитшърт Manhattan White
      Суитшърт Manhattan White
    (0)
    от 75,00 лв.
  15. Панталон Bolly White
    -53%
    Последни бройки!
      Панталон Bolly White
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 75,00 лв.
  16. Дънки Standart Graphite
    -28%
    Последни бройки!
      Дънки Standart Graphite
    (0)
    от 49,00 лв. Редовна цена 69,00 лв.
  17. Панталон Mickey Grey
    -40%
    Последни бройки!
      Панталон Mickey Grey
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 59,00 лв.
  18. Дънки Victory Black
    Последни бройки!
      Дънки Victory Black
    (0)
    от 109,00 лв.
  19. Дънки Fenty Green
    -38%
    Последни бройки!
      Дънки Fenty Green
    (0)
    от 79,00 лв. Редовна цена 129,00 лв.
  20. Дънки Wangy
    -42%
    Последни бройки!
      Дънки Wangy
    (0)
    от 69,00 лв. Редовна цена 119,00 лв.
  21. Дънки Muglery Light
    -44%
    Последни бройки!
      Дънки Muglery Light
    (0)
    от 89,00 лв. Редовна цена 159,00 лв.
  22. Панталон Kitty White
    -40%
      Панталон Kitty White
    (0)
    от 45,00 лв. Редовна цена 75,00 лв.
  23. Панталон Kitty Mint
    -40%
      Панталон Kitty Mint
    (0)
    от 45,00 лв. Редовна цена 75,00 лв.
  24. Панталон Kitty Nude
    -40%
    Последни бройки!
      Панталон Kitty Nude
    (0)
    от 45,00 лв. Редовна цена 75,00 лв.

В LBD ще откриете разнообразие от дамски дънки, които съчетават стил и комфорт, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания. Независимо дали търсите класически скини дънки, модерни разкроени модели или удобни дънки с висока талия, нашата колекция предлага по нещо за всеки вкус. Открийте най-новите тенденции и намерете идеалния чифт, който ще подчертае вашата индивидуалност и стил. Пазарувайте с увереност и създайте перфектния аутфит с нашите качествени дамски дънки.

Историята на дамските дънки в България започва през 70-те години на 20-ти век, когато западната мода започва да прониква в страната въпреки политическите ограничения. Първоначално, дънките са смятани за символ на бунт и свобода, носени предимно от младите хора. През 80-те години, с отварянето на страната към западните влияния, дънките стават все по-популярни и достъпни. В началото на 90-те години, след падането на комунистическия режим, пазарът се насища с разнообразие от модели и марки. Днес дамските дънки са неизменна част от гардероба на всяка жена в България, символизирайки стил, комфорт и индивидуалност. От класическите сини дънки до модерните модели с висока талия, дамските дънки са претърпели значителна еволюция, отразявайки промените в обществото и модата през годините.

Видове Дамски Дънки

На пазара съществуват множество модели дамски дънки, като всеки от тях е подходящ за различни фигури и предпочитания:

  • Скини дънки (skinny): Скини дънките са тясно прилепнали и подчертават фигурата, което ги прави идеални за създаване на стройна и елегантна визия. За ежедневен стил, комбинирайте скини дънки с тениска и маратонки. Това съчетание е удобно и подходящо за разходки или неформални събития. За по-елегантен вид, изберете риза или блуза и добавете чифт токчета. Съчетанието с кожено яке или блейзър ще добави допълнителен завършек на визията. В студените дни ги съчетайте с дълъг пуловер или кардиган и ботуши за стилен и уютен аутфит.
  • Дънки с висока талия: Дънките с висока талия са идеални за подчертаване на талията и оптически удължават краката. За шикозна ежедневна визия, комбинирайте ги с кроп топ и сандали на платформа. Ако искате по-елегантен аутфит, съчетайте дънките с риза, прибрана в талията, и обувки на висок ток. Добавете колан, за да подчертаете талията още повече. За есенно-зимните месеци, дънките с висока талия изглеждат страхотно с пуловер, прибран частично в дънките, и ботуши до коляното..
  • Момчешки дънки (Boyfriend Jeans): Момчешките дънки са широки и удобни, предлагайки релаксиран и небрежен стил. Комбинирайте ги с тесен топ или тениска, за да балансирате обемния силует на дънките. Маратонки или кецове са отличен избор за обувки. За по-елегантен и женствен вид, носете момчешките дънки с копринена блуза и токчета. В хладните дни добавете уютен пуловер или худи и ботуши на нисък ток за комфортен и модерен аутфит.
  • Разкроени дънки (Flare Jeans): Разкроените дънки добавят ретро усещане към визията и са отлични за създаване на стилни и привлекателни аутфити. Комбинирайте ги с блуза с широки ръкави и обувки на платформа за автентичен ретро стил. За по-модерен вид, съчетайте разкроените дънки с втален топ и токчета. Дълго палто ще добави елегантност и завършеност на визията. Разкроените дънки също изглеждат добре с плетен пуловер и ниски ботуши през по-студените сезони.
  • Прави дънки: Правите дънки са класически и универсални, подходящи за всякакви случаи. За бизнес кежуал визия, комбинирайте ги с риза и пуловер, прибран в дънките, и обувки с нисък ток. За неформален аутфит, носете прави дънки с тениска и спортни обувки. През по-студените месеци, правите дънки изглеждат чудесно с дълъг палто и ботуши до глезена. Добавете аксесоари като шал или шапка, за да придадете допълнителен завършек на визията.
  • Широки дънки: Дънките с широки крачоли са супер удобни и стилни, идеални за всякакви поводи. Те са перфектни за онези дни, когато искате да се чувствате свободно и комфортно, без да жертвате външния си вид. Широките дънки придават небрежен шик и са идеални за разходка из града, срещи с приятели или дори за офиса, ако ги съчетаете с подходящите аксесоари. Комбинирайте ги с любимите си тениски, блузи или суитшърти и добавете чифт маратонки или обувки на платформа за завършена визия. С тях винаги ще изглеждате модерно и ще се чувствате прекрасно, независимо какво ви предстои през деня.

Как да Изберем Подходящия Размер и Модел дънки

Изборът на правилния размер и модел дънки може да бъде предизвикателство, но с няколко прости съвета от ние от LBD ще ви улесним:

  1. Вземете мерки: Измерете талията, ханша и вътрешния шев, за да намерите най-добре пасващия размер. Винаги пробвайте дънките преди покупка или проверявайте таблицата с размери, ако купувате дънки онлайн. Ние сме се погрижили предварително да измерим всички наши артикули, затова обърнете внимание на описанието им, където ще намерите точни размери според модела.
  2. Пробвайте различни стилове: Не се страхувайте да експериментирате с различни кройки, за да откриете кой стил най-добре подчертава вашите черти. Всяка фигура е различна, затова може да се наложи да пробвате няколко различни модела, преди да намерите този, който ви пасва най-добре.
  3. Обърнете внимание на материала: Дънките, които съдържат малко количество еластан, предлагат повече гъвкавост и удобство при носене. Памучните дънки са класика, но добавянето на еластан ги прави по-удобни и подходящи за дълготрайно носене.
  4. Избор на цвят: Класическите сини дънки са винаги на мода, но черните и сивите дънки също са отличен избор за по-елегантни визии. Дънки с избелени участъци, раздърпани дънки или други декорации могат да рачупят визията ви да добавят индивидуалност към вашия стил.

Грижа за Вашите Дънки

Специално за вас подготвихме няколко съвета, за да запазите вашите дънки в отлично състояние за по-дълго време:

  1. Перете дънките наобратно: Това ще помогне да се запазят цветовете и да се намали износването на повърхността.
  2. Избягвайте сушилнята: Дънките е най-добре да се сушат на сушилник, за да се предотврати свиването и увреждането на материята.
  3. Използвайте мек перилен препарат: Това ще помогне да се запазят цветовете и да се намали увреждането на тъканите.
  4. Не перете дънките прекалено често: Честото пране може да доведе до избледняване и износване на дънките. В повечето случаи, достатъчно е да ги проветрите или да ги почистите с мека четка.

Дамските дънки са незаменим елемент от гардероба на всяка жена. С правилния избор на модел, размер и стил, те могат да подчертаят предимствата на всяка фигура и да добавят стил към всяка визия. Независимо дали търсите класически скини дънки, удобни момчешки дънки или елегантни дънки с висока талия, в LBD ще откриете идеалния модел за вас. Не забравяйте да се грижите добре за вашите дънки, за да ги запазите в отлично състояние и да им се наслаждавате дълго време.