Код: hisummer за 10% отстъпка + БЕЗПЛАТНА доставка до офис Speedy над 70лв.

Рокли

Филтри

Артикули 49-62 от 62

  1. Рокля Dalia White
    -29%
    Последни бройки!
      Рокля Dalia White
    (0)
    от 119,00 лв. Редовна цена 169,00 лв.
  2. Елек- Рокля Denimo
    -38%
    Последни бройки!
      Елек- Рокля Denimo
    (0)
    от 79,00 лв. Редовна цена 129,00 лв.
  3. Черна рокля Janna
    -50%
    Последни бройки!
      Черна рокля Janna
    (0)
    от 39,00 лв. Редовна цена 79,00 лв.
  4. Рокля Rixus Luxury Gold
    -10%
    Последни бройки!
      Рокля Rixus Luxury Gold
    (0)
    от 269,00 лв. Редовна цена 299,00 лв.
  5. Рокля Perry Nude
    -50%
    Последни бройки!
      Рокля Perry Nude
    (0)
    от 79,00 лв. Редовна цена 159,00 лв.
  6. Рокля Grace
    -62%
    Последни бройки!
      Рокля Grace
    (0)
    от 59,00 лв. Редовна цена 159,00 лв.
  7. Рокля Anastasia
    -21%
    Последни бройки!
      Рокля Anastasia
    (0)
    от 109,00 лв. Редовна цена 139,00 лв.
  8. Рокля Kalia Ivory
    -73%
      Рокля Kalia Ivory
    (0)
    от 29,00 лв. Редовна цена 109,00 лв.
  9. Рокля с аксесоар Is this you
    -63%
      Рокля с аксесоар Is this you
    (0)
    от 35,00 лв. Редовна цена 95,00 лв.
  10. Рокля Queeny Fuchsia Limited
    -51%
    Последни бройки!
      Рокля Queeny Fuchsia Limited
    (0)
    от 139,00 лв. Редовна цена 289,00 лв.
  11. Рокля Queeny White Limited
    -51%
    Последни бройки!
      Рокля Queeny White Limited
    (0)
    от 139,00 лв. Редовна цена 289,00 лв.
  12. Рокля Ferda White
    -45%
    Последни бройки!
      Рокля Ferda White
    (0)
    от 59,00 лв. Редовна цена 109,00 лв.
  13. Бяла рокля Claudia
    -70%
    Последни бройки!
      Бяла рокля Claudia
    (0)
    от 59,00 лв. Редовна цена 199,00 лв.
  14. Черна рокля Cache
    -71%
    Последни бройки!
      Черна рокля Cache
    (0)
    от 20,00 лв. Редовна цена 69,00 лв.
Страница

Роклите са основен елемент в гардероба на всяка дама и ние се стремим да предложим най-доброто от модния свят. В нашата колекция ще намерите разнообразие от стилове, цветове и материи, които отговарят на всички предпочитания и нужди. Независимо дали търсите нещо елегантно и класическо, или пък предпочитате нещо по-свободно и модерно, нашите рокли ще ви осигурят комфорт и увереност във всяка ситуация.

Перфектната рокля за всеки повод

Изборът на перфектната рокля не трябва да бъде стресиращо преживяване. С правилните насоки и малко внимание към детайлите, можете да намерите роклята, която ще ви накара да се чувствате секси и стилни, независимо от повода.

За сватби и официални събития, изберете рокли от луксозни материи като коприна или дантела. Дългите вечерни рокли в класически цветове ще ви придадат елегантност и грация. При офис партита, заложете на рокли със средна дължина и изчистени линии. Добавете фин акцент с бижута или елегантен колан, за да подчертаете професионалния си вид, без да пренебрегвате своя стил.

Ежедневните излети изискват удобство и практичност. Леки и дишащи материи като памук или лен са идеални за този случай. Ярките цветове и интересните принтове ще добавят свежест и настроение към вашата визия. Не забравяйте да съчетаете роклята с удобни обувки и практични аксесоари.

Перфектната рокля е тази, която ви кара да се чувствате уверени и красиви. С правилния избор можете да блестите на всяко събитие и да изразите своята уникална индивидуалност.

Видове рокли

Роклите са едни от най-разнообразните и обичани облекла в женския гардероб, предлагайки безкрайни възможности за стил и комфорт. Различните типове рокли са предназначени за различни поводи и типове тела, като всеки модел има своите уникални характеристики.

Дълги рокли

Дългите рокли са символ на елегантност и стил, подходящи за официални събития и специални поводи. Те подчертават женствеността и добавят изисканост към всяка визия. Независимо дали сте на сватба, гала вечеря или друго важно събитие, дългите рокли ще ви накарат да блестите и да се чувствате уверени. Разгледайте нашата изискана колекция от дълги рокли и открийте перфектния модел, който ще отговори на вашите нужди и предпочитания. Нашите дълги рокли са изработени от висококачествени материи и предлагат разнообразие от дизайни, които ще ви направят звездата на всяко събитие.

Къси рокли

Късите рокли са класическият избор за летни партита и ежедневни приключения, съчетавайки комфорт и неподправен стил. В нашата колекция от модерни къси рокли ще откриете модели, които подчертават вашата индивидуалност и женственост по уникален начин. Всяка рокля е създадена, за да ви направи център на вниманието, с живи цветове и свежи дизайни, които да са акцент на всяка ваша визия.

Разгледайте нашите вдъхновяващи предложения и открийте идеалната къса рокля, която ще допълни вашия гардероб и ще ви накара да се чувствате специални при всеки повод. Независимо дали се нуждаете от елегантен модел за вечерно събитие или нещо по-непринудено за ежедневието, нашата колекция предлага нещо за всеки вкус и стил. Потопете се в света на красотата и модата с нашите къси рокли и изразете своята уникална визия с увереност и блясък.

Рокли с гол гръб

Роклите с гол гръб са истинско въплъщение на елегантност и съблазън, създадени да впечатляват и привличат погледи. Те разкриват деликатно гърба, създавайки усещане за мистерия и изтънченост. Всяка жена, облечена в такава рокля, излъчва самоувереност и чар, който не остава незабелязан.

Изработени от висококачествени материи и с внимание към детайла, нашите рокли с гол гръб са перфектният избор за всяка дама, която иска да направи впечатление и да се почувства уникална. Разгледайте нашата колекция и открийте своята перфектна рокля, която ще ви накара да блестите на всяко събитие. Добавете щипка елегантност и изтънченост с нашите рокли с гол гръб и се насладете на усещането за лукс и стил.

Парти рокли

Парти роклите са сърцето и душата на всяко събитие, носещи духа на забавлението и безгрижността. Те са създадени, за да привличат погледи и да създават незабравими моменти. С ярки цветове, блестящи детайли и иновативни дизайни, тези рокли превръщат всяка жена в звездата на вечерта.

В нашата колекция от парти рокли ще откриете разнообразие от стилове, които отразяват най-новите модни тенденции. Независимо дали предпочитате класическата малка черна рокля, която излъчва елегантност и стил, или смелите модели с пайети и пера, които създават усещане за блясък и лукс, ние имаме нещо за всеки вкус.

Парти роклите с отворени гръбове и асиметрични кройки добавят нотка на изтънченост и сексапил, докато моделите с висока талия и разкроена пола предлагат женственост и романтика. За тези, които обичат да експериментират, предлагаме рокли с необичайни детайли като коланчета, изрязани елементи и интересни текстури.

Официални рокли

Официалните рокли са въплъщение на изисканост и класа, създадени да придадат на всяка жена неповторимо усещане за величие и елегантност. Те са идеални за важни събития като гала вечери, сватби и балове, където всеки детайл има значение. Нашата колекция от официални рокли включва разнообразие от стилове и кройки, които подчертават най-добрите черти на фигурата.

Изработени от висококачествени материи като коприна, сатен и дантела, тези рокли предлагат комфорт и дълготрайност. Детайли като бродерии, мъниста и пайети добавят нотка на лукс и изтънченост, правейки всяка рокля уникална. Дългите вечерни рокли придават величествен вид, докато по-късите модели със сложни детайли излъчват модерна елегантност.

Нашите официални рокли са внимателно подбрани, за да отговорят на високите стандарти на всяка дама, която иска да изглежда перфектно в специалния си ден. Разгледайте нашата колекция и намерете роклята, която ще ви направи център на вниманието на всяко официално събитие.