Код: hisummer за 10% отстъпка + БЕЗПЛАТНА доставка до офис Speedy над 70лв.

Рокли

Филтри

Артикули 1-24 от 57

  1. Рокля Karmena
    нов
    Последни бройки!
      Рокля Karmena
    (0)
    от 89,00 лв.
  2. Рокля Zenora
    нов
    Последни бройки!
      Рокля Zenora
    (0)
    от 159,00 лв.
  3. Рокля Stephanie Black
    Последни бройки!
      Рокля Stephanie Black
    (0)
    от 209,00 лв.
  4. Рокля Magdalena Pink
    Последни бройки!
      Рокля Magdalena Pink
    (0)
    от 149,00 лв.
  5. Рокля Temira White
    Последни бройки!
      Рокля Temira White
    (0)
    от 159,00 лв.
  6. Рокля Presiana White
      Рокля Presiana White
    (0)
    от 139,00 лв.
  7. Рокля Presiana Blue
    Последни бройки!
      Рокля Presiana Blue
    (0)
    от 139,00 лв.
  8. Рокля Arlen Blue
      Рокля Arlen Blue
    (0)
    от 139,00 лв.
  9. Рокля Samira White
      Рокля Samira White
    (0)
    от 119,00 лв.
  10. Рокля Provance Black
    Последни бройки!
      Рокля Provance Black
    (0)
    от 399,00 лв.
  11. Рокля Beautiful Powder
    Последни бройки!
      Рокля Beautiful Powder
    (0)
    от 399,00 лв.
  12. Рокля Beautiful Blue
    Последни бройки!
      Рокля Beautiful Blue
    (0)
    от 399,00 лв.
  13. Рокля Romance Blue
    Последни бройки!
      Рокля Romance Blue
    (0)
    от 399,00 лв.
  14. Рокля Blooms
    Последни бройки!
      Рокля Blooms
    (0)
    от 199,00 лв.
  15. Рокля Goddes
    Последни бройки!
      Рокля Goddes
    (0)
    от 149,00 лв.
  16. Рокля Versay 24
    Последни бройки!
      Рокля Versay 24
    (0)
    от 169,00 лв.
  17. Рокля Spring Touch Blue
    Последни бройки!
      Рокля Spring Touch Blue
    (0)
    от 139,00 лв.
  18. Рокля Vision Black
    Последни бройки!
      Рокля Vision Black
    (0)
    от 119,00 лв.
  19. Рокля Vision Fuchsia
    Последни бройки!
      Рокля Vision Fuchsia
    (0)
    от 119,00 лв.
  20. Рокля Vision White
    Последни бройки!
      Рокля Vision White
    (0)
    от 119,00 лв.
  21. Рокля Sometimes Blue
    Последни бройки!
      Рокля Sometimes Blue
    (0)
    от 99,00 лв.
  22. Рокля Sometimes Pink
    Последни бройки!
      Рокля Sometimes Pink
    (0)
    от 99,00 лв.
  23. Рокля Toscana Green
    Последни бройки!
      Рокля Toscana Green
    (0)
    от 119,00 лв.
  24. Рокля Toscana Pink
    Последни бройки!
      Рокля Toscana Pink
    (0)
    от 119,00 лв.
Страница

Роклите са основен елемент в гардероба на всяка дама и ние се стремим да предложим най-доброто от модния свят. В нашата колекция ще намерите разнообразие от стилове, цветове и материи, които отговарят на всички предпочитания и нужди. Независимо дали търсите нещо елегантно и класическо, или пък предпочитате нещо по-свободно и модерно, нашите рокли ще ви осигурят комфорт и увереност във всяка ситуация.

Перфектната рокля за всеки повод

Изборът на перфектната рокля не трябва да бъде стресиращо преживяване. С правилните насоки и малко внимание към детайлите, можете да намерите роклята, която ще ви накара да се чувствате секси и стилни, независимо от повода.

За сватби и официални събития, изберете рокли от луксозни материи като коприна или дантела. Дългите вечерни рокли в класически цветове ще ви придадат елегантност и грация. При офис партита, заложете на рокли със средна дължина и изчистени линии. Добавете фин акцент с бижута или елегантен колан, за да подчертаете професионалния си вид, без да пренебрегвате своя стил.

Ежедневните излети изискват удобство и практичност. Леки и дишащи материи като памук или лен са идеални за този случай. Ярките цветове и интересните принтове ще добавят свежест и настроение към вашата визия. Не забравяйте да съчетаете роклята с удобни обувки и практични аксесоари.

Перфектната рокля е тази, която ви кара да се чувствате уверени и красиви. С правилния избор можете да блестите на всяко събитие и да изразите своята уникална индивидуалност.

Видове рокли

Роклите са едни от най-разнообразните и обичани облекла в женския гардероб, предлагайки безкрайни възможности за стил и комфорт. Различните типове рокли са предназначени за различни поводи и типове тела, като всеки модел има своите уникални характеристики.

Дълги рокли

Дългите рокли са символ на елегантност и стил, подходящи за официални събития и специални поводи. Те подчертават женствеността и добавят изисканост към всяка визия. Независимо дали сте на сватба, гала вечеря или друго важно събитие, дългите рокли ще ви накарат да блестите и да се чувствате уверени. Разгледайте нашата изискана колекция от дълги рокли и открийте перфектния модел, който ще отговори на вашите нужди и предпочитания. Нашите дълги рокли са изработени от висококачествени материи и предлагат разнообразие от дизайни, които ще ви направят звездата на всяко събитие.

Къси рокли

Късите рокли са класическият избор за летни партита и ежедневни приключения, съчетавайки комфорт и неподправен стил. В нашата колекция от модерни къси рокли ще откриете модели, които подчертават вашата индивидуалност и женственост по уникален начин. Всяка рокля е създадена, за да ви направи център на вниманието, с живи цветове и свежи дизайни, които да са акцент на всяка ваша визия.

Разгледайте нашите вдъхновяващи предложения и открийте идеалната къса рокля, която ще допълни вашия гардероб и ще ви накара да се чувствате специални при всеки повод. Независимо дали се нуждаете от елегантен модел за вечерно събитие или нещо по-непринудено за ежедневието, нашата колекция предлага нещо за всеки вкус и стил. Потопете се в света на красотата и модата с нашите къси рокли и изразете своята уникална визия с увереност и блясък.

Рокли с гол гръб

Роклите с гол гръб са истинско въплъщение на елегантност и съблазън, създадени да впечатляват и привличат погледи. Те разкриват деликатно гърба, създавайки усещане за мистерия и изтънченост. Всяка жена, облечена в такава рокля, излъчва самоувереност и чар, който не остава незабелязан.

Изработени от висококачествени материи и с внимание към детайла, нашите рокли с гол гръб са перфектният избор за всяка дама, която иска да направи впечатление и да се почувства уникална. Разгледайте нашата колекция и открийте своята перфектна рокля, която ще ви накара да блестите на всяко събитие. Добавете щипка елегантност и изтънченост с нашите рокли с гол гръб и се насладете на усещането за лукс и стил.

Парти рокли

Парти роклите са сърцето и душата на всяко събитие, носещи духа на забавлението и безгрижността. Те са създадени, за да привличат погледи и да създават незабравими моменти. С ярки цветове, блестящи детайли и иновативни дизайни, тези рокли превръщат всяка жена в звездата на вечерта.

В нашата колекция от парти рокли ще откриете разнообразие от стилове, които отразяват най-новите модни тенденции. Независимо дали предпочитате класическата малка черна рокля, която излъчва елегантност и стил, или смелите модели с пайети и пера, които създават усещане за блясък и лукс, ние имаме нещо за всеки вкус.

Парти роклите с отворени гръбове и асиметрични кройки добавят нотка на изтънченост и сексапил, докато моделите с висока талия и разкроена пола предлагат женственост и романтика. За тези, които обичат да експериментират, предлагаме рокли с необичайни детайли като коланчета, изрязани елементи и интересни текстури.

Официални рокли

Официалните рокли са въплъщение на изисканост и класа, създадени да придадат на всяка жена неповторимо усещане за величие и елегантност. Те са идеални за важни събития като гала вечери, сватби и балове, където всеки детайл има значение. Нашата колекция от официални рокли включва разнообразие от стилове и кройки, които подчертават най-добрите черти на фигурата.

Изработени от висококачествени материи като коприна, сатен и дантела, тези рокли предлагат комфорт и дълготрайност. Детайли като бродерии, мъниста и пайети добавят нотка на лукс и изтънченост, правейки всяка рокля уникална. Дългите вечерни рокли придават величествен вид, докато по-късите модели със сложни детайли излъчват модерна елегантност.

Нашите официални рокли са внимателно подбрани, за да отговорят на високите стандарти на всяка дама, която иска да изглежда перфектно в специалния си ден. Разгледайте нашата колекция и намерете роклята, която ще ви направи център на вниманието на всяко официално събитие.