Код: hisummer за 10% отстъпка + БЕЗПЛАТНА доставка до офис Speedy над 70лв.

Дамски Дрехи

Филтри

Артикули 49-72 от 167

  1. Къси панталонки Fiora Blue
    нов
      Къси панталонки Fiora Blue
    (0)
    от 65,00 лв.
  2. Топ Fiora Blue
    нов
    Последни бройки!
      Топ Fiora Blue
    (0)
    от 59,00 лв.
  3. Къси дънкови панталонки с аксесоар Rozalinda Blue
    нов
      Къси дънкови панталонки с аксесоар Rozalinda Blue
    (0)
    от 99,00 лв.
  4. Къси панталонки Aston Blue
      Къси панталонки Aston Blue
    (0)
    от 99,00 лв.
  5. Риза Aston Blue
    Последни бройки!
      Риза Aston Blue
    (0)
    от 99,00 лв.
  6. Къси панталонки Azar
      Къси панталонки Azar
    (0)
    от 89,00 лв.
  7. Риза Azar
      Риза Azar
    (0)
    от 95,00 лв.
  8. Къси панталонки Shell Blue
    Последни бройки!
      Къси панталонки Shell Blue
    (0)
    от 55,00 лв.
  9. Риза Shell Blue
    Последни бройки!
      Риза Shell Blue
    (0)
    от 55,00 лв.
  10. Къси панталонки Cordelia Blue
    Последни бройки!
      Къси панталонки Cordelia Blue
    (0)
    от 55,00 лв.
  11. Риза Cordelia Blue
    Последни бройки!
      Риза Cordelia Blue
    (0)
    от 55,00 лв.

Откриването на перфектните дамски дрехи, които отговарят на вашия стил и предпочитания, може да бъде както предизвикателство, така и приключение. В LBD разбираме колко е важен за Вас модерният гардероб и предлагаме всичко необходимо за създаването на стилни и функционални комбинации. Нашата категория Дамски дрехи е посветена на най-актуалните тенденции в света на модата. А със специално подрабраните високачествени материали се стремим да  удовлетворим всеки ваш вкус и нужда.

Разнообразие от стилове за всяка жена

Дамските дрехи трябва да отразяват индивидуалността и уникалния стил на всяка дама. В нашата колекция ще намерите всичко от класически кройки до съвременни модни тенденции. Независимо дали търсите елегантно офис облекло или лежерен уикенд аутфит, при нас ще откриете перфектната комбинация от дамски дрехи на ниски цени.

Ежедневни и официални облекла за всяка дама

Както вече споменахме, в LBD предлагаме облекла за всички аспекти от живота ви. От ежедневни дамски комплекти и удобни дамски дънки, идеални за вашето динамично ежедневие, до елегантни официални рокли за специални поводи, нашата актуална колекция от дамски дрехи отговаря на всички изисквания за стил и комфорт.

Дънките: Незаменима част от дамския гардероб

Дънките продължават да заемат централно място в дамската мода, като съчетават удобство с безвременна елегантност. Тази година наблюдаваме възраждането на дънки с висока талия, характерни за 90-те години, които предлагат стил и комфорт за всяка фигура. Тези модели са идеални за създаване на елегантен и изчистен външен вид, като същевременно предоставят нужната свобода на движение.

Съвременните тенденции включват и дънки с широки крачоли, които се превърнаха в мултифункционално решение за всякакви ситуации. Било то в комбинация с елегантни обувки за официален повод или с удобни маратонки за ежедневие, тези дънки ви позволяват да изразите своя стил. Широките крачоли са също така прекрасен избор за комбиниране с високи токчета, създавайки илюзия за по-дълги и изящни крака, което добавя допълнителна доза изисканост към вашия образ.

Тези модели дънки осигуряват уникално удобство и се адаптират към всякакви активности, като позволяват съчетаването с различни видове дамски обувки и аксесоари за създаване на неповторим и модерен стил. Без значение дали сте в офиса, на среща с приятели или на разходка в парка, дънките ви предоставят свободата да се чувствате комфортно и стилно през целия ден.

Тениските през тази година и как да ги включите във вашия стил

Дамските тениски са безспорен фаворит в гардероба на една жена. Те предлагат универсалност и удобство, които ги правят подходящи за всякакви случаи. През тази година, тенденциите при тениските изследват нови граници, като наблягат на комфорта и самоизразяването.

Oversize моделите продължават да доминират модната сцена, предлагайки свобода на движението и удобство, което е идеално за вашето ежедневие. Тези тениски лесно се съчетават с различни части от гардероба - от класическите къси панталони до спортни клинове или дори с къси поли. Изборът на такава тениска добавя младежки дух и небрежен шик към всяка визия.

Модни акценти чрез аксесоари и допълнения

Допълнете вашата визия с подходящите аксесоари, които могат да преобразят дори най-простия аутфит в стилно и завършено излъчване. От компактни чанти до елегантни бижута, нашите аксесоари са внимателно подбрани, за да добавят класа и усещане за завършеност към всяка ваша визия.

Практически съвети за поддръжка на дамските дрехи

За да запазите дрехите си в добро състояние, винаги следвайте инструкциите на етикета за пране. Използвайте подходящи препарати и избягвайте прекомерната употреба на избелващи средства. Прането на дрехи na подходящa температурa и разделението по цветове и материи може значително да удължи техния живот. Сушенето на дрехите на проветриво място, вместо в сушилня, предпазва материалите от свиване и износване. Съхранявайте дрехите правилно – окачете ги или ги сгънете веднага след пране, за да избегнете нежелани гънки и да гарантирате, че ще изглеждат добре за дълго време.