Код: hisummer за 10% отстъпка + БЕЗПЛАТНА доставка до офис Speedy над 70лв.

Дамска мода

Филтри

Артикули 73-78 от 78

  1. Боти Elegance Nude
    -48%
    Последни бройки!
      Боти Elegance Nude
    (0)
    от 39,00 лв. Редовна цена 75,00 лв.
  2. Боти Western Black
    -67%
    Последни бройки!
      Боти Western Black
    (0)
    от 29,00 лв. Редовна цена 89,00 лв.
  3. Боти Laura
    -47%
    Последни бройки!
      Боти Laura
    (0)
    от 45,00 лв. Редовна цена 85,00 лв.
  4. Nude сандали Dinero
    -18%
    Последни бройки!
      Nude сандали Dinero
    (0)
    от 59,00 лв. Редовна цена 72,00 лв.
  5. Маслено зелени ботуши Karla
    -12%
    Последни бройки!
      Маслено зелени ботуши Karla
    (0)
    от 69,00 лв. Редовна цена 69,00 лв.
  6. Боти Daria Nude
    Последни бройки!
      Боти Daria Nude
    (0)
    от 75,00 лв.
Страница

В света на дамската мода, всеки детайл има значение. Затова в LBD залагаме на всички актуални тенденции, които може да ви вдъхновят и подчертаят вашата индивидуалност. От елегантни рокли до удобни панталони и модерни аксесоари, при нас ще откриете всичко необходимо за създаване на запомняща се визия.

Модерни и официални рокли за всяка дама

Разгледайте нашата широка гама от рокли за всеки повод. Без значение дали сте на път за официално събитие или за разходка в парка, нашите елегантни рокли предлагат комбинация от комфорт и стил. Всяка рокля е създадена с мисъл за женската фигура, подчертавайки естествената красота и елегантност.

Стилни блузи и топове

Дамската мода не е само рокли. Нашите дамски блузи и топове са идеални за създаване на лежерен или официален стил. Изберете от множество цветове и десени, за да добавите разнообразие във вашия гардероб.

Панталони и дънки за комфорт и стил

Търсите нещо удобство за вашата визия? Нашите панталони и дамски дънки са подбрани така, че да осигуряват максимален комфорт през целия ден, като същевременно поддържат вашата стилна визия. Разнообразието от модели позволява лесно съчетаване с различни дамски облекла от вашия гардероб.

Палта и якета за всяко време

За по-хладните дни ви предлагаме изискана колекция от палта и якета. Стилни и топли, те са идеалният завършек към всяка есенно-зимна визия. Изберете от класически до модерни кройки, за да сте в крак с последните тенденции в дамската мода.

Аксесоари – важният финален щрих

Не забравяйте за аксесоарите, които могат да трансформират всяка обикновена визия в нещо изключително. В нашата секция аксесоари ще намерите всичко от бижута и чанти до шалове и колани, които да добавят този финален щрих към вашата перфектна визия.

Защо да пазарувате от LBD.bg?

Ние от LBD знаем, че дамската мода е повече от просто дрехи. Тя е начин на изразяване и шанс за всяка жена да се чувства специална и уверена. Нашата мисия е да предложим качествени продукти, които да отговорят на различните нужди и вкусове. Купувайки дрехи онлайн може да разгледате и изберете точно това, което търсите, без да напускате удобството на вашия дом.

Как да изберете правилните дрехи?

Изборът на дамски дрехи може да бъде предизвикателство, но с нашите съвети и голямо разнообразие, можете лесно да намерите идеалните дрехи. Важно е да знаете своите размери и предпочитан стил. Не се колебайте да експериментирате с различни кройки и цветове, за да откриете това, което ви кара да се чувствате най-добре. А ако все пак срещнете затруднение, ще се радваме да ви консултираме и да помогнем да изберете правилните дрехи за вас!